محل تبلیغات شما
فواید پزشکی گیاه باقلا

خواص درمانی باقلا برای باقالی خوران شهر

باقالا (که باقلا یا باقالی یا باقله یا "باقلی" هم گفته می شود) گیاهی یک ساله است. دارای برگ های تخم مرغ شکل و میوه غلاف مانند است. به میوه و دانه آن نیز باقله گفته می شود. ماده ای که از گیاه باقلا به دست می آید می تواند برای تعیین گروه خونی افراد استفاده شود. این گیاه سابقه کشت زیادی دارد. باقالی خوران شهر در مصر باستان، یونان باستان و روم باستان از این گیاه استفاده می شده است. باقالی منبع تأمین فیبر مناسبی است. همچنین به دلیل بالا بودن میزان پروتئین، می تواند همراه با برنج (باقله پلو) به یک غذای کامل تبدیل شود. باقلا منبع خوبی از لوودوپا می باشد که در دارو های درمان پارکینسون باقالی خوران شهر استفاده می شود. مطالعات نشان داده که لوودوپا برای پیشگیری و درمان بیماری پارکینسون مفید بوده و علائم آن را کاهش می دهد. کلسیم و پتاسیم موجود در باقله می تواند از بروز پوکی استخوان جلوگیری نموده و به کنترل فشارخون بالا کمک می کند. برای باقله خواصی در رابطه با سنگ کلیه، رماتیسم، مثانه و نقرس ذکر شده است. در عوض باقله تحریک کننده اصلی بیماری فاویسم بوده که به خاطر آن به این بیماری در فرهنگ عامه باقله ای گفته می شود. مصرف آن برای مبتلایان باقالی خوران شهر می تواند به مرگ بیمار منجر گردد در بسیاری از افراد باقالی جواب آزمایش هپاتیت ب را مثبت می کند و باعث اشتباه شدن آزمایش خون می شود.

باقالا از عهد بوق تا امروز از زبان باقالی خوران شهر

باقالا از خانواده حبوبات است و گیاه بومی جنوب غرب آسیا و شمال آفریقا به حساب می آید. این دانه محصول فصل خنک به‌ خصوص بهار است و باقالی خوران شهر بیشتر در مناطق سردسیری و شمالی کشور کشت می‌ شود. با این حال در پاییز و زمستان در بعضی مناطق گرمسیری مانند خوزستان هم برداشت می شود. باقالا سابقه چندین هزار ساله دارد و از دیرباز توسط یونانیان، رومیان باستان و همچنین مصریان فراعنه مصرف می شد حتی نمونه هایی از باقالا در قبرهای مصریان باستان باقالی خوران شهر پیدا شده است. امروزه در ایران دو نوع عمده باقالا کشت می شود؛ یکی باقالای معمولی که به صورت خام یا پخته مصرف می شود و دیگری باقالای لوبیا مانند گیلان معروف به پاچ باقالا» است که ریزتر و لطیف تر است اما باقالی خوران شهر خام خورده نمی شود و بیشتر در خوراک محلی باقالا قاتق» به کار می رود. باقالا زرد نیز همان خشک شده باقالا سبز است که از آن در تهیه دم پختک استفاده می شود.

 

گیاه مورد استفاده باقالی خوران شهر

مضرات باقلا برای باقالی خوران شهر

سهم نوزادان و کودکان از محصولات کشاورزی باقالی خوران شهر

باقالی ,خوران ,باقله ,شهر ,گیاه ,باقالا ,باقالی خوران ,می شود ,خوران شهر ,می تواند ,گفته می ,باقالی خوران شهرباقالا

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین ارسال ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها